schroevers


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring

Op onze site wordt expliciet om toestemming gevraagd als er informatie nodig is die u persoonlijk identificeert of die het mogelijk maakt dat er contact met u wordt opgenomen (persoonlijke gegevens). In het algemeen wordt deze informatie verlangd wanneer u zich registreert bij pincode-communities op onze site.

Onze site kan persoonlijke gegevens openbaar maken als dit wettelijk wordt vereist of als een dergelijke actie noodzakelijk is om (a) aan de wet te voldoen of als dit in het wettelijk belang is van Schroevers of de site; (b) de rechten of het eigendom te beschermen en te verdedigen van Schroevers of de site.
Als u mocht vinden dat de Schroevers-site zich niet aan deze uitgangspunten heeft gehouden, wilt u ons dan op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar ons. Zolang het commercieel verantwoord is, stellen we dan alles in het werk om het probleem snel vast te stellen en te verhelpen.

Gewoonlijk gebruiken we uw persoonlijke gegevens voor het functioneren van de site en om hun service te kunnen leveren. We gebruiken uw persoonlijke gegevens ook om u op te hoogte te houden van andere services van Schroevers. Schroevers verkoopt geen klantenlijsten.

Persoonlijke gegevens die door Onze site worden verzameld, worden opgeslagen in een beveiligde omgeving die niet toegankelijk is voor het publiek. Wij werken verder niet met zogenaamde coockies.

Dank u voor uw aandacht.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Terug bovenzijde] Alle rechten voorbehouden.
[Gebruiksvoorwaarden
] [Privacyverklaring]

2001 Schroevers.